Blitzz Hairstyling

Schoonheidssalons Utrecht
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Adriaen van Ostadelaan 23 Kaart
Plaats
3583 AA  Route Utrecht
Telefoon
030 254 0057
Fax
0227 501 461
E-Mail
info@hairstyling-blitzz.nl
Facebook
BlitzzHairstyling
Website

Informatie

De uiterlijke verzorging van onze klant is belangrijk. Gecombineerd met vakmanschap, creativiteit en toewijding staat het garant voor een perfect resultaat. Onze zorgvuldig geselecteerde en getrainde medewerkers werken allemaal volgens ditzelfde principe. Daarnaast houdt het voortdurend inspelen op nieuwe trends ons scherp en geïnspireerd en geeft het bovendien ruimte aan individuele ontwikkeling in ons team. Schoonheid en gezondheid in evenwicht. Daarin ligt onze ultieme uitdaging. Een goed verzorgd uiterlijk leidt immers tot versterking van uw persoonlijkheid.' Een innovatieve lijn van kwalitatieve producten ondersteunen onze creatieve ideeën. Wij werken daarom uitsluitend met de hoogwaardige producten van z.one concept. Een goed Advies en een klantvriendelijke houding vinden wij bij Blitzz erg belangrijk en daarom verwelkomen wij u graag in onze vernieuwde kapsalon. Sinds kort ook een extra behandeling als Wimperlifting Wenkbrauw verf en Wimperverven en Nagelstyliste . Miranda van Breukelen.

Blitzz Hairstyling is gevestigd op Adriaen van Ostadelaan 23 . Het volgende wordt aangeboden: Schoonheidssalons In Utrecht zijn er 22 andere Schoonheidssalons. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Alleen op afspraak, Zen, Alleen op afspraak, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen, Epileren, Knippen, Wassen, Opsteken, Permanent, Stylen, Metamorfose, Bruidskapsel, Haaradvies, Haaranalyse, Haarmode / haartrends, Hoofdmassage, Kinderen, Verven / kleuren, Visagie, Vlechten, Watergolven, Föhnen, Haaruitval en hoofdhuid.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Blitzz Hairstyling

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Schoonheidssalons
0302540057 030-254-0057 +31302540057

Kaart Adriaen van Ostadelaan 23

Loading map...